קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות

קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות
קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות

קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות

ריטה
בריאות טעימות וממש לא משמינות
Prep Time 30 mins
Cook Time 20 mins
Course עוף, קציצות
Cuisine ערב, צהריים
Servings 6

Equipment

  • פומפיה דקה
  • תבנית אפיה
  • נייר אפיה
  • ספריי שמן להתזה לפני האפיה

Ingredients
  

  • 1 כוס קינואה
  • 1.5 כוס מים
  • מעט שמן זית
  • 350 גר' בשר עוף טחון
  • 1 יח' גזר מגורר על פומפייה דקה
  • 1 יח' בטטה, מגוררת על פומפייה דקה
  • 1 יח' בצל מגורר וסחוט
  • 1 צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 3 יח' שיני שום, קצוצות
  • 1 יח' ביצה

תיבול: מלח , פלפל, 1 כפית זרעי כוסברה טחונים טרי

    Instructions
     

    • שוטפים את הקינואה היטב ומבשלים במים כ-10 דקות אחרי הרתיחה (במכסה סגור), או עד שכל המים נספגים. מכבים את האש ומניחים לצינון.
    • מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים אותו.
    • מערבבים בקערה גדולה את הקינואה ושאר המרכיבים ולשים היטב לתערובת אחידה. יוצרים קציצות בקוטר 5-6 ס"מ ומסדרים על נייר האפייה המשומן.
    • מתיזים מעט ספריי שמן על הקציצות ואופים כ-20 דקות, או עד שהקציצות מוכנות.

    Notes

    קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות
    קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות – רות אוליבר – מאקו
    Keyword דיאטטי, עוף, קינואה, קציצות
    שיתוף ב facebook
    שיתוף ב google
    שיתוף ב twitter
    שיתוף ב linkedin
    שיתוף ב pinterest

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אהבתם?




    שיתוף ב facebook
    שיתוף ב twitter
    שיתוף ב linkedin
    שיתוף ב pinterest
    שיתוף ב whatsapp
    שינוי גודל גופנים