סלט קישואים מבושל במחבת

סלט קישואים מבושל במחבת
סלט קישואים מבושל במחבת

סלט קישואים מבושל במחבת

פשוט, טעים ומהיר – כמעט ללא קלוריות
Prep Time 10 mins
Cook Time 15 mins
Course ירקות מבושלים
Servings 1

Equipment

  • מחבת בינוני

Ingredients
  

  • 1 יח' בצל בינוני קצוץ דק
  • 3 יח' קישואים בינוניים חתוכים לטבעות

תיבול: חצי כפית מלח, רבע כפית כורכום, קמצוץ פלפל שחור

    Instructions
     

    • מחממים מחבת רחבה (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
    • מוסיפים את הקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהקישואים מתרככים אבל לא לגמרי.
    • מרימים את המכסה ומתבלים במלח, כורכום ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש בינונית (ללא מכסה) במשך 5 דקות עד שהקישואים מזהיבים (במידה והתערובת מתייבשת במחבת אפשר להוסיף 2-3 כפות מים). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

    Notes

    סלט קישואים מבושל במחבת
    תודה ל: אפרת סיאצ'י – מתכונים ב10 דקות, 29 יוני 2020
    Keyword דיאטטי, ירקות מבושלים, סלט חם, קישואים, תוספות
    שיתוף ב facebook
    שיתוף ב google
    שיתוף ב twitter
    שיתוף ב linkedin
    שיתוף ב pinterest

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    אהבתם?




    שיתוף ב facebook
    שיתוף ב twitter
    שיתוף ב linkedin
    שיתוף ב pinterest
    שיתוף ב whatsapp
    שינוי גודל גופנים