תיבול: חצי כפית מלח, רבע כפית כורכום, קמצוץ פלפל שחור
Instructions
מחממים מחבת רחבה (רצוי מחבת עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הקישואים, ממליחים מעט עם המלחייה ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-12 דקות, עד שהקישואים מתרככים אבל לא לגמרי.
מרימים את המכסה ומתבלים במלח, כורכום ופלפל שחור. מערבבים ומבשלים על אש בינונית (ללא מכסה) במשך 5 דקות עד שהקישואים מזהיבים (במידה והתערובת מתייבשת במחבת אפשר להוסיף 2-3 כפות מים). טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.