בית » אוכל דיאטטי » קונים מוצרים "ללא סוכר"? חושבים שתרזו? תחשבו שוב

קונים מוצרים "ללא סוכר"? חושבים שתרזו? תחשבו שוב

גם אתם קונים מוצרי אוכל "ללא סוכר"?
כולם מבינים שעל מנת לרזות חשוב לצמצם בצריכת סוכר ומתוקים.
רבים מאיתנו עברו כבר מזמן לממתיקים מלאכותיים (שעליהם נדבר בפעם אחרת) וקונים מוצרי מזון שכתוב עליהם שהם ללא סוכר.
עוגיות , מעדני חלב ואפילו שוקולד ללא סוכר.
היצרנים מצידם הבינו מהר מאוד שלא רק אנשים שסובלים מסוכרת צורכים מוצרים אלה
והתחילו לייצר מבחר גדול יותר של מוצרים ללא סוכר.

אבל המוצרים האלה מתוקים.
איך ממתיקים אותם?
במה משתמשים כדי להמתיק את המאכלים שאין בהם סוכר, שאנחנו קונים?
ללא סוכרגם אתם מאמינים שהם דלי קלוריות, לא משמינים ולא מזיקים לבריאות ברמה שהסוכר מזיק?
טעות.

מוצרי המזון האלה שכתוב עליהם "ללא סוכר" מכילים שורה שלמה של ממתיקים מלאכותיים, חומרים כימיים שיש בהם קלוריות, לפעמים לא פחות מסוכר, שיש להם תופעות לוואי מטרידות ומסוכנות
ו… איך לומר?…
יותר גרועים מלאכול דברים שיש בהם סוכר.
אפילו סוכר לבן פשוט ומזוקק בלי שום יתרונות תזונתיים.

נכון שסוכר לבן מזוקק אינו בריא לנו בשום דרך.
נכון שאכילת מוצרים המכילים סוכר משמינה.
נכון שהסוכר כבר הוגדר כאחד מגורמי המחלות המובילים.
אבל
אכילת מוצרים "ללא סוכר" הממותקים בחומרים כימיים כמו סורביטול, מניטול, קסיליטול, אריתריטול, איזומלט, לקטיטול ומלטיטול – אינו תחליף ראוי.

קבלו את המידע ממקור ראשון.
האגודה לבריאות הציבור מפרסמת לידיעתנו באילו כימיקלים משתמשים כדי להמתיק לנו את האוכל אם לא משתמשים בסוכר.
היא מפרטת ממה הם עשויים, מה הערך הקלורי שלהם ומה הם בדיוק עושים לגוף שלנו.
כל המחקר כאן

לקריאה נוספת >>>  דיאטה ללא גלוטן וסוכר

צפוי בוידאו התחקיר על מוצרים "ללא סוכר" ונמשיך

אז מה אוכלים במקום?
קודם כל משתדלים לאכול אוכל בצורה הכי קבורה למצב הגולמי שלו. פחות אוכל מעובד ומתועש פירושו פחות כימיקלים שנכנסים לגוף.
וכשרוצים משהו מתוק משתמשים בסוכר מלא חום, בסילאן ובדבש .
ממתיקים טבעיים שיש בהם קלוריות אך גם ערכים תזונתיים אמיתיים.
לבריאות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: