מה עם עוגיה ליד הקפה?

קפה ועוגיה

חייבים עוגיה ליד הקפה? אולי אתם מכורים לסוכר? איך מתמודדים עם התאווה למתוק, ומצליחים לרזות?

ברוכים הבאים למועדון המכורים לסוכר.

זה לא רק שהתרבות שלנו לימדה אותנו שמשהו מתוק מרגיע, מפצה, מנחם אותנו,
זה לא רק שכשהיינו קטנים נתנו לנו סוכריה כפרס על מעשה טוב, או כדרך להרגיע בכי ומצב רוח רע,
זה גם שהמערכת המתועשת בה אנחנו חיים, גרמה לנו להתמכר בכוונה!!!

יצרני מזון מכניסים סוכר בכל כך הרבה מאכלים, שלא נראה לנו מתאים בכלל למצוא בהם סוכר. ברטבים מוכנים מראש, במזון קפוא, במאפים מכל הסוגים, בשימורים…

הבעיה היא שסוכר ממכר בדיוק כמו סמים קשים

תהליך העיכול של הסוכר גורם לעליה חדה ברמת האנרגיה בגוף, תחושת 'היי' נמרצת, המלווה בנפילה חדה של רמת האנרגיה, שגורמת לגוף לדרוש עוד ועוד סוכר, כדי לחזור לתחושת ה'היי'.

יצרני מזון מנצלים את העובדה הזו, מכניסים סוכר בהמון מאכלים וגורמים לנו לצרוך עוד ועוד מהמאכלים האלה.

הבעיה היא שקשה מאוד לרזות כל עוד אנחנו מכורים לסוכר.

בסוכר אין תועלת תזונתית אבל הוא גדוש קלוריות.
קלוריות מסוכר אינן מועילות לבריאות, והגוף צובר אותן כשומן.

אהמממ… בעיה.

אז צריך להיפטר מההרגל, לשבור את ההתמכרות, להיגמל מסוכר.

קפה ועוגיה

לא פשוט…
אז איך עושים את זה?

איך מתמודדים עם תאווה למתוקים

הטיפים הבאים נוסו על הרבה אנשים והם עובדים. הם יעזרו לכם לשבור את ההרגל המתוק.

  • לא לוותר על ארוחת בוקר. אבל לא ארוחת בוקר של ספל קפה עם משהו מתוק, אלא ארוחת בוקר אמיתית, שמכילה חלבון וירקות (ביצה / גבינה+ירקות)
  • לאכול כל שלוש שעות. לא להגיע למצב של 'נפילת סוכר' אלא לשמור על רמת אנרגיה יציבה למשך כל היום. הגעה למצב של 'נפילת סוכר', אובדן אנרגיה, תגרום לנו לחפש משהו מתוק ולנשנש. אכילה של ארוחה קלה ובריאה כל שלוש שעות תמנע את זה.
  • אכילו אגוזים או זרעים (מעט! כ- 20 גר') כארוחת ביניים. כמה שקדים, כמה אגוזי מלך, כמה פיסטוקים או בוטנים ותוסיפו אליהם פרי ושתיה חמה עם ממתיק מלאכותי או בליממתיק בכלל.
  • גם אם מתחשק לכם מתוק, איכלו מעט חלבון עם ירקות במקום.
  • איכלו דגנים מלאים ופחמימות מורכבות. גרגרים קטניות וזרעים. חיטה מלאה, קינואה, כוסמת, עדשים… אכילה של פחמימות מורכבות ודגנים מלאים לא רק משביעה אלא גם שומרת על רמת אנרגיה יציבה בגוף, בלי ליצור את נפילת הסוכר הגוררת נשנוש של מתוקים.
  • התייחסו אל עצמכם כמו נרקומן הנגמל מסמים. ברגע שתקחו משהו מתוק אתם ממשיכים את מעגל ההרס. ככל שנאכל יותר סוכר כך נרצה יותר סוכר. אז כשהדחף מתעורר, תנו לגוף חלבונים וירקות ולא פחמימות וסוכרים. אחרי כמה ימים הגוף 'ילמד את הפרינציפ' והחשק למתוקים יתמעט.
  • נתון מעניין נוסף הוא שהוכח שיש קשר בין מחסור בויטמין C לבין התעוררות החשק למתוקים. לכן, חשוב לקחת תוסף של ויטמין C. כדור של 500 מג' ויטמין C ביום יעזור לא רק להישמר מהצטננויות אלא גם עשוי להרגיע את החשק למתוק.
  • כמו כל גמילה, לוקח לעניין כמה ימים להירגע. נסו להחיזק מעמד כמה ימים ותראו איך רמת הדחיפות שלכם לאכול משהו מתוק יורדת.

חייבים משהו מתוק בכל זאת? אולי אתם מארחים ולא רוצים לארח בלי עוגה?

קבלו מתכון לעוגת שוקולד וגבינה – ללא קמח וללא סוכר (מתכון באדיבות אפרת לב)

עוגת שוקולד וגבינה דיאטטית

מצרכים:

1 חבילת גבינת טוב טעם 9%

1 ביצה

כף שמנת חמוצה

כפית וניל אמיתי

4 שקיות ממתיק (עדיף סטיביה)

2 כפות קקאו לא ממותק

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים.

להעביר לתבנית אפיה משומן בתרסיס שמן.

לאפות 17 דקות בחום בינוני.

מרגישים שהדחף למתוק חזק מדי? מתקשים להתמודד עם החשק למתוקים?
תוכלו להשתמש בתוסף תזונה אשר בין שאר פעוליותיו גם מרגיע את הדחף לנשנש והחשק למתוקים.

הגרסיניה קמבוג'יה שגם מגביר את שריפת האנרגיה בגוף, גם מדכא רעב וגם מרגיע את הדחף למתוקים.

הקליקו למידע נוסף : http://wp.me/pJY0k-N2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הכיני גופך לקיץ!

מוצרי ההרזיה המובילים בארה"ב